Velkommen Profil Koncert Pianister Foredrag Anmeldelser Koncertkalender Kontakt mig
 

 

 

 

FOREDRAG.

FRA FN-SOLDAT TIL OPERASANGER.

Fra jeg på min første skoledag knap 7 år gammel hørte opera første gang, har jeg vidst, at jeg skulle være operasanger. Men vejen blev længere og mere bumlet, end jeg havde kunne forestille mig. Jeg kom ikke fra et hjem med klaver, men med harmonika og banjo, og ingen dér havde troen på, at  jeg virkelig havde talent nok til at kunne klare mig i så hård en branche. Så troen på mig selv var noget,  jeg måtte arbejde hårdt på, og som voksede i takt med, at  jeg klarede de udfordringer, livet bød mig. 

Jeg måtte ad mange omveje og vejkryds med fuldt stop, før jeg overhovedet fandt modet til ,at genoptage arbejdet på at nå min barndomsdrøm. Først da jeg i `92 sad i  Sarajevo´s kugleregn,  som FN´s første sygeplejerske for hovedkvarterets soldater med døden tæt inde på livet, gik vigtigheden, af at leve her og nu og gøre det man virkelig føler for, op for mig.Livet varer ikke evigt, og man er selv ansvarlig for, om man når sine mål!  

Idag er jeg, hvad jeg altid har drømt om; operasanger med koncertvirksomhed i hele landet og af og til i udlandet. Jeg har de sidste 10 år for egen regning uddannet mig hos nogle af landets bedste lærere, samt været på operaskole i Italien.Derudover er jeg uddannet zoneterapeut og akupunktør med egen klinik.

Min erfaring er, at ens livsdrøm viser vejen til personlig udvikling, større livsglæde og livskvalitet. Det er ikke målet som sådan, der er vigtigt, det er processen! Og denne erfaring vil jeg gerne dele med andre, der går rundt med en drøm, men som ikke tør springe ud i den.

Dette gør jeg ved at fortælle min historie efterfulgt af en lille koncert.         

Varighed:

Foredrag ca. 2 timer, hvoraf  ½ time er sat af til debat og spørgsmål.

Koncert ca. 30 minutter.

NB. Der må påregnes min. 30 minutters pause mellem foredrag og koncert.