Velkommen Profil Koncert Pianister Foredrag Anmeldelser Koncertkalender Kontakt mig

Koncert med Suzi Elena Apelgren


 

MUSIKKEN ER MIDLET, DRAMAET MÅLET, JEG SELV BLOT MUSIKKENS YDMYGE TJENER!

 

Mit ønske og min målsætning er, at give mit publikum en dejlig – og meget gerne spirituel – kunstnerisk oplevelse, ved at tage dem med på en rejse gennem musikkens og de store følelsers verden.

 

Fordelen ved at være freelance sanger er indlysende; jeg bestemmer stort set selv, hvad jeg vil synge.

Jeg har valgt, kun at synge den musik, som jeg elsker og derfor kan formidle gennem hjertet og give videre med kærlighed, liv og sjæl.

 

Hver optræden vil variere, da jeg sammensætter mine koncerter intuitivt efter målgruppe,

den givne lejlighed og de fysiske rammer.

Jeg tilstræber, at sammensætte mine programmer så alsidigt som muligt, hvilket jeg kan gøre i kraft af min meget brede musikalske baggrund.

 

Mit repertoire strækker sig fra kirkemusik repertoiret til de klassiske operaer med speciale i den italienske bel canto- og koloraturtradition, over de valsende tyske operette melodier

til 40´ernes og 50´ernes smukke amerikanske musical toner.

Fra den nyere amerikanske og engelske musical scene, har jeg udvalgt en flot buket af kendte melodier, og derfra er der ikke langt til de swingende gospelsange, negrospirituals og iørefaldende jazznumre som jeg har bevaret på mit repertoire.

 

Den danske sangskat har jeg et specielt kærligt forhold til- (dér har jeg rod, dér har jeg hjemme), og et lille udvalg af smukke tyske lieder står også på programmet.

 

Mine faste akkompagnatører er rutinerede og talentfulde pianister/organister.

Ved kirkekoncertsammenhænge er det muligt at etablere samarbejde med kirkens egen organist. En mindre optræden kan klares ved „sing back”, hvor jeg synger til et (godt!) anlæg, mixet med numre der kan holde til at blive udført a’ capella.